Van Dam

Van Dam

Over Van Dam Machines

Van Dam is een van de grootste spelers ter wereld in de assemblage en verkoop van geavanceerde bedrukkingsmachines voor verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie, met als bekende voorbeelden bekers van Starbucks en verpakkingen van Nestlé. De onderneming heeft ruim 70 medewerkers, in Amsterdam en New York, die voor een jaarlijkse omzet van circa €20 miljoen zorgen. De machines worden aan een wereldwijde klantenkring verkocht.

“De verpakkingsmarkt is op het moment erg in beweging. Dat schept veel kansen voor een innovatieve high-tech speler als Van Dam Machines die deze verpakkingen bedrukt.” – Christian Haket, Investment Manager bij Anders Invest

 

De groei

In de tweede helft van 2019 is een nieuw tijdperk aangebroken voor Van Dam Machines. In augustus werd het bedrijf overgenomen door Anders Invest, een investeringsmaatschappij die bekend staat binnen de maakindustrie om haar lange horizon en focus op de menselijke maat. In oktober trad AnneMaart Bijleveld aan als CEO. Zij brengt onder meer ervaring mee vanuit BCG, RBS, AkzoNobel en Hunter Douglas. De toekomst van Van Dam Machines staat in het teken van innovatie – waaronder de lancering van de veelbesproken In-Direct Flexo (IDF) technologie – en het opzetten van nieuwe verdienmodellen rondom onderhoud en onderdelen.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.