Toogethr

Toogethr

Toogethr

De ochtendfile: helaas vaker regel dan uitzondering. Niet zo gek als je bedenkt dat 75% van het woon-werkverkeer met de auto wordt afgelegd. 88% van de bestuurders doet dit bovendien ook nog eens alleen. Hierdoor blijft de drukte niet alleen beperkt tot onderweg, eenmaal op kantoor is het ook vaak zoeken naar een parkeerplaats. Herkenbaar? Niet als het aan Toogethr ligt.

Een groenere en mobielere samenleving

Toogethr wil de samenleving groener en mobieler maken en is ervan overtuigd dat het antwoord ligt in een nieuwe benadering van woon-werkverkeer. Hun ridesharing-app moet het traditionele carpoolen ontdoen van het stoffige imago. De missie van Toogethr is simpel: minder files, een lagere CO2-uitstoot en een leukere manier van reizen. De Head of Activation moet ervoor zorgen dat mensen anders gaan kijken naar mobiliteit in zijn algemeenheid en hun eigen reisgedrag.

Van start-up naar scale-up

De app van Toogethr zet gebruikers aan tot het nadenken over mobiliteit en biedt hen alternatieven voor alleen reizen met de auto. Op dit moment is dit nog voornamelijk gericht op samen reizen, maar in de toekomst zullen ook andere alternatieven in de app verwerkt worden. Een beloningsstructuur maakt het aantrekkelijk voor medewerkers om te kiezen voor een andere mobiliteitsoplossing. De combinatie van inzicht in mobiliteitsdata, het bieden van praktische alternatieven en de promotie met een aantrekkelijke beloningsstructuur maakt deze app uniek en dat is terug te zien in de groei die het bedrijf doormaakt.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.