Ter Beke

Ter Beke

Ter Beke

Ter Beke produceert, snijdt en distribueert fijne vleeswaren. Daarnaast produceert Ter Beke koelverse maaltijden. Het is een private label producent die de hele keten en categorie overziet. Vanuit haar gedrevenheid voor lekker eten werkt Ter Beke iedere dag om het haar klanten makkelijk te maken smaakvolle en kwalitatieve verse producten te verkopen voor alle eetmomenten.

Case for change

Consumenten zijn bewuster met voeding bezig. Gezond, lokaal en duurzaam zijn de trends. De succesvolle introductie van het concept snackgroenten en meer aandacht voor biologische en seizoensgebonden producten zoals zomerfruit en winterse groenten van eigen bodem zijn voorbeelden. Bij de categorie vleeswaren is hier nog een wereld te winnen. Commercieel Directeur Bas Hauwert ziet grote kansen door in te spelen op de ontwikkelingen en in te zetten op innovatie van producten, vernieuwing van het schap en betere verpakkingen.

Strategie voor groei

De strategie steunt op de kerncompetentie van Ter Beke: flexibiliteit in verse vleeswaren en maaltijden. Een boterham met kipfilet bij het ontbijt, een belegd broodje onderweg en ‘s avonds koelverse lasagne. Maar ook tussendoortjes en luxe tapas bij de borrel. “We kunnen een hele culinaire wereld creëren, maar dat gaat niet over een nacht ijs. Ter Beke gaat professionaliseren,” zegt Bas Hauwert. “Ter Beke zet in op partnerships en handelt zowel reactief als proactief. De fabriek in Ridderkerk moet flexibel en innovatief zijn, om in te spelen op de vraag naar innovatieve, kwalitatieve en verse producten.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.