Talpa Network

Talpa Network

OVER TALPA NETWORK

Een introductie is overbodig: iedereen kent Talpa Network. Het toonaangevende mediabedrijf is eigenaar van televisiezenders SBS6, NET5, Veronica en SBS9, van radiostations Sky Radio, Radio Veronica, Radio 10 en 538, van persbureau ANP, van e-commercebedrijf Emesa en sinds kort ook van Mood for Magazines (o.a. LINDA).

Het medialandschap verandert razendsnel, bijvoorbeeld door de opkomst van streamingdiensten. Om in dit nieuwe landschap een vooraanstaande rol te spelen, ontwikkelt Talpa Network zich tot digital first media- en techspeler. Het bedrijf richt zich met lokale content op de Nederlandse markt en bouwt aan een optimale digitale infrastructuur. Talpa Network is – als enige Nederlandse mediabedrijf – uitstekend gepositioneerd om deze transitie succesvol te maken.

VAN LUISTERAARS NAAR GEBRUIKERS

Talpa Network heeft met Sky Radio, Radio Veronica, Radio 10 en 538 een uitgebalanceerd portfolio. Sky Radio is voor de feel good, Radio Veronica is de zender voor de echte muziekliefhebber met prikkelende DJ’s zoals Giel Beelen en Wilfred Genee, Radio 10 draait de grootste hits allertijden en Radio 538 serveert ieder moment van de dag de grootste hits. De zenders groeien in populariteit, bereiken samen ruim 7,5 miljoen mensen en hebben een marktaandeel van bijna 45 procent in de kerndoelgroep (20-49 jaar).

Inmiddels luistert één op de vijf radio via een digitaal kanaal. Daardoor kent Talpa Network haar luisteraars steeds beter en kan het bedrijf content en reclameboodschappen steeds meer toespitsen. Vroeger draaide alles om luisteraars, nu begint het daar pas. Luisteraars omzetten naar digitale gebruikers, dat is de nieuwe uitdaging.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.