REB Projects

REB Projects

REB

Real Estate Business is een familiebedrijf, in 2007 opgericht in de hoofdstad. In samenwerking met externe partners zorgt REB voor een passend aanbod in het hoogste segment van de vastgoedmarkt. De organisatie maakt de laatste jaren een flinke groei door en heeft na ruim tien jaar verschillende mooie (renovatie)projecten op haar naam staan.

 

 

Projects

Voor REB zijn projecten echter veel meer dan louter een vastgoedtransactie: elk residentieel project dat het bedrijf ontwikkelt – groot of klein – moet een ode aan de stad zijn. De focus lag voorheen met name op vastgoed in de hoofdstad, maar vandaag de dag ontwikkelt REB steeds meer projecten buiten Amsterdam.

 

Maatwerk

REB koopt hoogwaardige panden aan en maakt vervolgens in samenwerking met aannemers, architecten en andere vakspecialisten een plan om te komen tot de woonwensen van de (potentiële) klant en verkopen het vastgoed. Maatwerk, innovatie en vakmanschap leiden tot intelligente oplossingen, doordachte indelingen en minutieus ontworpen details – dit alles zonder het karakter en het erfgoed van de oorspronkelijke architectuur te verliezen. Daarbij staat voorop dat een hoge kwaliteitsstandaard en (vaak moderne) wensen en behoeften van kopers hand in hand kunnen gaan, zonder af te doen aan het unieke, historische karakter van een pand.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.