Potje voor Nu en Later

Potje voor Nu en Later

Potje voor Nu en Later

Potje voor Nu en Later® is een start-up met een missie: heel Nederland inspireren hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Op een leuke en simpele manier.

Wil je liever overnachten in een vijfsterrenhotel, of op de camping? Wonen in een villa, of een klein appartementje? Groot inkopen bij een budgetwinkel, of elke dag naar de biologische buurtsuper? Door middel van de vrolijke test van Potje voor Nu en Later® ontdek je binnen een paar minuten wat je minimaal nodig hebt om het leven te leiden dat je wilt. En hoe je ervoor staat om dat leven mogelijk te maken – ook wanneer je met pensioen gaat. Misschien ontdek je wel dat je veel meer spaart dan je eigenlijk nodig hebt. Zo niet, dan denkt Potje voor Nu en Later® ook met je mee. Met specifieke tips om te sparen, beleggen, verhuizen, je hypotheek anders in te richten en/of salarisverhoging te krijgen. Ook kun je er pensioenproducten van allerlei verschillende aanbieders vergelijken.

Start-up met investeringsroadmap

Uniek aan de benadering  van Potje voor Nu en Later® is dat niet de financiële producten centraal staan, maar de mens. En vooral: het dagelijkse leven. Geen abstract gezever, maar concreet advies. Dat daar behoefte aan is, blijkt uit het succes van de eerste pilots die in 2017 werden gedaan. Daarom wordt nu geïnvesteerd in een team van topprofessionals die samen een online/mobile platform en community gaan bouwen.

Verzekeingsmaatschappij a.s.r. heeft een ambitieuze investeringsroadmap voor de start-up opgetekend. Belangrijk om te weten: inhoudelijk blijft de start-up onafhankelijk en onpartijdig. Want alleen zo kan de start-up mensen inspireren na te denken over hun financiële toekomst. Als die missie slaagt, groeit de hele markt voor pensioenproducten, en dat is ook in het belang van de investeerder.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.