Petrol Industries

Petrol Industries

Petrol Industries ontwikkelt en verkoopt denim-geïnspireerde kleding voor mannen en kinderen onder haar bekende merk ‘Petrol’. Komende herst/winter lanceert het merk voor het eerst ook een damescollectie. Petrol groeit hard, ook internationaal. De belangrijkste pijlers onder deze groei zijn de unieke merkpositionering en een succesvolle expansiestrategie. Het bedrijf is actief door heel Europa, met de Benelux, Frankrijk en Duitsland als de belangrijkste markten. Het hoofdkantoor van Petrol Industries staat in Tilburg, waar ongeveer 70 mensen werkzaam zijn.

Sinds 2016 is Petrol Industries in handen van Vendis Capital, één van de meest toonaangevende private-equitypartijen op het gebied van consumentenmerken. Vendis’ jarenlange ervaring en netwerk in de consumentensector, gecombineerd met hun meedenkende hands-on approach, maakt hen de ideale partner.

“Wij zetten onze kennis en ervaring actief in om onze bedrijven verder te ontwikkelen. We werken op een respectvolle manier samen met onze managementteams. Zij hebben zelf immers al het nodige bereikt. Wij helpen hen de volgende stap te zetten: groeien en de potentie waarmaken.” – Arjan Elderhorst, Investment Director bij Vendis

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.