No Fairytales

No Fairytales

Jammer dat het eten dat we het lekkerst vinden, vaak niet het meest gezond is. Wat nou als mensen gezonder zouden kunnen eten zonder hun eetgedrag te hoeven veranderen? De wereld ongemerkt gezonder laten eten: dát is de missie van No Fairytales. Door te focussen op producten die veel gegeten worden, kan de organisatie écht impact maken.

Dat de gevulde tortilla’s die No Fairytales vijf jaar geleden op de markt bracht impact hebben gehad, staat vast. De groentetortilla’s – verkrijgbaar in wortel-, bieten- en paprikasmaak– werden in razend tempo populair en liggen inmiddels in de schappen van bijna 4000 supermarkten. Ook zijn ze verkrijgbaar bij keurslagers, benzinepompen, cateraars, kantoorlocaties en groothandels. En dit alles is pas het begin. De komende jaren wil No Fairytales nog veel meer gezonde varianten van populaire producten op de markt brengen.

 

Het succes beperkt zich niet alleen tot Nederland, integendeel: in België, Oostenrijk, Denemarken en Zweden wist de innovatieve scale-up al flink terrein te winnen. Wederom geldt dat dat pas het begin is. Vanuit het Amsterdamse kantoor kan het groeiende team van No Fairytales niet wachten om ook de rest van Europa te veroveren. Aan de Lead Channel Manager om ervoor te zorgen dat het OOH-kanaal in Nederland ongeëvenaard groeit.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.