Nedvest

Nedvest

Nedvest

Nedvest investeert in gezonde ondernemingen met een winstniveau tot 10 miljoen euro, en helpt hen om de volgende groeifase te realiseren.

“Wij zien onszelf niet als een aandeelhouder, maar als een holding. Ons model bestaat uit investeren en verder ontwikkelen. Met andere woorden: corporate development vanuit een meerderheidsbelang.” – Righard Atsma, Founding Partner van Nedvest

CORPORATE DEVELOPMENT

Nedvest is een family office en doet investeringen op eigen kracht, met eigen geld en met eigen kennis. Geen afstandelijke investeerder, maar een meewerkend aandeelhouder: een partner die niet alleen kapitaal inbrengt, maar vooral ook ambitie, strategie en slagkracht. Zo helpt Nedvest ondernemingen hun marktpositie versterken of nieuwe markten te veroveren. Versnelde groei kan zowel organisch als door middel van selectieve overnames.

TOEKOMSTVISIE: SECTORSPECIALISATIE

Zelf zal Nedvest de komende jaren vooral groeien door sectorspecialisatie. Nedvest richt zich daarbij op sectoren waar het team passie voor heeft en waar veel rendement te behalen valt. Sectoren waar Nedvest op dit moment al voet aan de grond heeft zijn bijvoorbeeld Software & ICT, de maakindustrie en locatiegebonden leisure. Het principe van ‘blue ocean fishing’ is Nedvest niet vreemd. “Soms haal je meer rendement in een sector die aan het krimpen is,” aldus Atsma. Daarom doet Nedvest voortdurend macro-economisch marktonderzoek.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.