Maxxium

Maxxium

Maxxium

Licor 43, Villa Massa, Rémy Martin, Glenfiddich: het zijn niet de minste namen die prijken in het portfolio van Maxxium. Het bedrijf is marktleider in Nederland en doet de marketing, verkoop en distributie voor meer dan 70 premium drankenmerken in ons land. Het bedrijf is actief in verschillende categorieën: van whisky tot likeur en dranken om te mixen.

Innovatief, creatief en klantgericht

Anouk Mulders (HR Manager): “Bij Maxxium zijn we bezig om de interne en externe processen te optimaliseren en de samenwerking met klanten te verbeteren. We willen naast het verkopen en leveren van de producten een partner zijn die meedenkt over de merkwaarde van de producten die we verkopen. Behalve het product, verkopen we dus ook de merkbeleving. Innovaties, creativiteit en klantgerichtheid zijn daarbij essentieel.” Klanten zijn onder ander slijterijen, restaurants, clubs en groothandels.

Werken bij Maxxium

Maxxium is een relatief kleine organisatie met trotse, jonge en betrokken werknemers. In combinatie met de business waarin Maxxium zit leidt dat tot een informele werksfeer, borrels en uitjes. Dat neemt niet weg dat er hard gewerkt wordt. De kernwaarden passie, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en samenwerking reflecteren dat.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.