Kimberly-Clark

Kimberly-Clark

Kimberly-Clark is een wereldwijde speler in persoonlijke hygiëne met een wereldwijde omzet van ruim 20 miljard euro. De business bestaat uit twee divisies: Professional en Retail. Internationaal geliefde merken zijn Kleenex, Kotex, Huggies, Pull-Ups, GoodNites en DryNites. Maar ook lokaal worden en merken gebouwd. Zo staat het Nederlandse Page in andere landen bijvoorbeeld bekend als Andrex, Cottonelle, Hakle of Scottex. Bijna alle merken van Kimberly-Clark zijn marktleider in hun categorie. Naast deze A-merken bestaat een deel van de Retail-business uit Private Label producten voor retailers. Voor veel retailers is Kimberly-Clark dan ook category captain.

Kimberly-Clark Benelux bestaat uit 60 medewerkers en is gevestigd in Ede en Brussel. De commerciële organisatie van de Retail-divisie bestaat uit 24 fte. In deze platte organisatie werken Sales, Marketing, Revenue Management, Category Management en Trade Marketing prettig en effectief samen.

“Wij hebben een sterke groeiambitie in een stabiele markt – dat zorgt voor een interessante uitdaging.” – Raymond Kimman, Sales Manager

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.