KFC

KFC

Over KFC

KFC behoort tot de grootste restaurantketens ter wereld. Van Bangkok tot New York, van Johannesburg tot Londen en van Buenos Aires tot Shanghai; met meer dan 22.000 locaties in 140 verschillende landen kun je overal ter wereld genieten van fried chicken volgens het recept dat Colonel Sanders zo’n 90 jaar geleden ontwikkelde.

 

Carrièreadvies van Trix van der Vleuten

Finger lickin’ good

Finger lickin’ good, dat is de kern van het succes. KFC bereidt haar gerechten volgens de hoogste standaarden: verse kip van leveranciers die aan uitgebreide kwaliteitseisen voldoen, gepaneerd met het originele, wereldberoemde en topgeheime mengsel van elf kruiden en specerijen, en klaargemaakt op bestelling door echte koks. Dat is waarom kipliefhebbers het liefst naar KFC gaan.

“Uitdaging vind je niet in losse taakjes, uitdaging vind je in verantwoordelijkheid. Dus neem ownership.”
Trix van der Vleuten, Chief Marketing Officer

Internationaal

KFC is het enige quick service restaurant dat zich heeft verbonden aan het Better Chicken Commitment, opgesteld door internationale NGO’s waaronder World Animal Protection. Hiermee geeft KFC aan zich volledig in te zetten voor dierenwelzijn, bijvoorbeeld door te streven naar betere leefomstandigheden, diervriendelijk slachten en minimaliseren van voedselverspilling.

KFC’s marketing is internationaal toonaangevend. Zo heeft de restaurantketen in 2018 22 Cannes Lions en verschillende Effies gewonnen. Ook staat KFC in de top 5 van de Effie Index 2019 voor meest effectieve merken ter wereld.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.