Keesing

Keesing

De grootste in Europa. Recente overnames in Nederland, België, Engeland en Zweden. Ambities om nóg meer internationale markten te veroveren. Dat het goed gaat met Keesing is zwak uitgedrukt. Sinds de uitgever van puzzelboeken vorig jaar zelfstandig werd, richt het bedrijf zich volledig op de eigen groei. De resources om alle nieuwe plannen uit te voeren zijn er. De informatie ook.

Keesing zet jaarlijks meer dan 100 miljoen puzzeltijdschriften in de markt, verdeeld over elf Europese landen. Daarmee is het ruimschoots de grootste puzzeluitgever van Europa. Vanaf 2006 was Keesing onderdeel van Telegraaf Media Group (TMG).

Halverwege 2017 werd Keesing overgenomen door Ergon, een onafhankelijke Belgische investeringsmaatschappij met een groot Europees netwerk. De juiste partner om Keesings marktpositie nóg verder te verbeteren en de internationale groei sterk te versnellen. Met de nieuwe investeerder achter zich, is de uitgever een succesvolle Europese buy-and-build-strategie gestart.

Met internationale kantoren in Londen, Parijs, Madrid, Stockholm, Antwerpen en Kopenhagen komt Keesing op ruim 300 medewerkers uit, waarvan er zo’n 150 werken op het hoofdkantoor in Amsterdam. Met de sterke groei van de afgelopen jaren is er binnen de organisatie een stevige professionaliseringsslag ingezet. De Business Intelligence Manager speelt daar een cruciale rol in.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.