JTG Concepts

JTG Concepts

JTG Concepts

Wie een willekeurige beautywinkel binnenloopt, ziet het ‘waar’ van JTG in de schappen liggen. Alles wat daar verkocht wordt, daar handelt het van oorsprong Nederlandse bedrijf in. Wat begon als een goed idee van twee broers en een schoolvriend, groeide in meer dan 25 jaar uit naar een van de grootste distributeurs in tienduizenden beautyproducten met een omzet van 400 miljoen euro. In 2007 fuseerde JTG met het beursgenoteerde bedrijf B&S en nam de groei in rap tempo nóg grotere vormen aan.

Internationaal

Vandaag de dag werken bij JTG bijna 500 mensen verspreid over de hele wereld, waarvan zo’n 25 op het hoofdkantoor in Dordrecht. Daarnaast zijn er kantoren in Engeland, Duitsland, China en de Verenigde Staten. Producten worden niet alleen B2B verkocht, maar sinds JTG enkele jaren geleden de Amerikaanse website Fragrance.com overnam, heeft ook de B2C-verkoop een vlucht genomen.

Loyaltyprogramma’s en eigen merken The Voice en BALR.

Acht jaar geleden zag JTG Concepts het levenslicht. Waar JTG zich puur richt op het verkopen en leveren van producten, focust JTG Concepts – de naam zegt het al – op het totaalconcept. Loyaltyprogramma’s met mooie merken hebben de afgelopen jaren tot succesvolle resultaten geleid. Daarnaast is JTG continu op zoek naar unieke samenwerkingen die leiden tot de ontwikkeling van eigen, mooie geur- en beautylijnen. Een Sex and the City-parfum, The Voice Perfume en een op handen zijnde campagne met BALR zijn daarvan mooie voorbeelden. The Voice Perfume wordt al in verschillende landen verkocht, maar aangezien het programma in maar liefst 180 landen wordt uitgezonden, liggen daar nog enorm veel kansen.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.