Joolz

Joolz

Joolz-oprichter Emile Kuenen kwam in 2004 op het idee voor de ‘perfecte kinderwagen’. Wandelend door de Amsterdamse binnenstad zag hij hoeveel moeite het ouders kostte om met een kinderwagen over de bruggen en de grachten te lopen. Dat kan beter, besloot hij. Drie jaar later verkocht hij zijn eerste kinderwagen – de Joolz Day. Daarna ging het hard. Vandaag de dag worden de stijlvolle, comfortabele kinderwagens, autostoeltjes en accessoires van Joolz in bijna dertig landen over de hele wereld verkocht.

Joolz heeft een uitgesproken positieve mindset. De organisatie koestert de uitgesproken wens om écht een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. ‘Positive design’ is de visie die in elke laag van de organisatie doorsijpelt. Zowel in de operatie vanuit het duurzame hoofdkantoor in Amsterdam Noord (gevestigd in een gerenoveerde, oude fabriek), evenals in de productie waarbij zoveel mogelijk duurzame en biologische materialen gebruikt worden. En last but zeker not least: voor elke kinderwagen die verkocht wordt, plant het bedrijf een boom in het Joolz-geboortebos in Colombia.

De digitale wereld verandert in een ongekend snel tempo. Om bij te blijven, moeten bedrijven continu blijven ontwikkelen en zich aanpassen aan veranderende technologieën. Joolz kan daarin niet achterblijven, sterker nog: het wil graag voorop lopen. De Head of E-commerce staat aan het roer van de digitale omnichannel transformatie die Joolz naar deze frontrunner rol leidt.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.