JACOBS DOUWE EGBERTS Professional

JACOBS DOUWE EGBERTS Professional

JACOBS DOUWE EGBERTS Professional

Johann Jacobs en Egbert Douwes wisten niet waar de reis hen zou brengen, ze hadden alleen de visie dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt. En aan die missie is JDE vandaag de dag nog steeds trouw. Heel concreet: wereldwijd komt dat neer op 5000 kopjes lekkere koffie per seconde. JDE Professional is de out-of-home tak van het bedrijf. Ze leveren koffie en thee aan onder andere kantoren, cafés, restaurants, hotels, ziekenhuizen en theaters. Ook daar willen mensen graag lekkere koffie die past bij het moment.

Internationale marktpositie

Met merken zoals Douwe Egberts, Pickwick, Tassimo, Laurentis, Piazza D’Oro, Senseo, L’OR en Kenco is JDE het grootste pure-play koffiebedrijf ter wereld. Het bedrijf heeft de laatste jaren een wervelende ontwikkeling doorgemaakt waar nu de vruchten van geplukt worden. In 2013 werd het bedrijf van de beurs gehaald door een groep investeerders onder leiding van het Duitse JAB. Zij kregen dit jaar de fusie met de koffietak van Mondelēz International rond en in december 2015 namen zij Keurig Green Mountain over. Zo is een gestroomlijnd, resultaatgericht en proactief bedrijf ontstaan met de potentie en ambitie om de grootste koffieleverancier ter wereld te worden.

Buiten de deur

JDE Professional is veel meer een partner voor de klanten dan een gewone koffieleverancier door het brede portfolio aan producten en diensten. «De focus ligt op de wensen van de klant, zij zien het belang van koffie net zo goed als wij», zegt Frans Saelman (General Manager JDE Professional). «Het gaat om het juiste concept dat precies invulling geeft aan de strategie voor medewerkers-, klant-, of gasttevredenheid.» Voorbeelden zijn: adviseren over een Coffee Kitchen, Promesso op kantoor of de samenwerking met HMSHost voor de opening van ‘t Koffiehuis op Utrecht CS.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.