Heineken

Heineken

Werken bij Heineken

Heineken prijkt al sinds jaar en dag in de top-werkgever-lijstjes. In mei 2016 is het familiebedrijf door studenten verkozen tot populairste werkgever. Bij hoogopgeleide professionals scoort Heineken ook goed, in 2014 en 2015 behoorde de brouwerij tot de top 10 beste werkgevers. Het bedrijf wordt geprezen om de frontrunner-positie in de markt en de voordelen die dat oplevert voor hun werknemers. Heineken kan vaak gebruik maken van een first-mover-advantage, dat laat veel ruimte voor ondernemerschap en innovatie op de werkvloer.

 

When you drive, never drink

Neerlands trots

Naast de goede kwaliteit bieren, staat Heineken bekend om de meeslepende commercials en buitengewoon sterke merkkracht. Denk aan de Noorderlicht commercial, de recente commercial met Sir. Jackie Stewart en de sponsoring van het Holland Heineken House. De permanente rij voor de Heineken Experience in Amsterdam daargelaten. Heineken is een merk dat leeft, dat altijd in ontwikkeling is, waar toeristen van heinde en verre voor naar Amsterdam komen en waar consumenten trouw aan zweren. Het is dan ook niet voor niets dat Heineken tot de meeste waardevolle merken van Nederland behoort.

Familiebedrijf naar multinational

Heineken is in 1864 opgericht in Amsterdam. Al in 1875 wonnen ze voor het eerst een kwaliteitsprijs. In 1939 verkregen ze hun beursnotering. In 1968 werd Amstel aan het portfolio toegevoegd en in 1989 volgde Brand. Door overnames is Heineken sinds 2003 een belangrijke speler in Centraal-Europa, in 2008 werden ze de grootste brouwer van het Verenigd Koninkrijk en in 2010 kwam daar een sterke positie in Latijns-Amerika bij. Kortom, Heineken is uitgegroeid van lokaal familiebedrijf tot een multinational.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.