Ecorus

Ecorus

Over Ecorus

Ecorus is tien jaar geleden opgericht door Raphael Janssens & Philippe Vanhoef vanuit hun passie en fascinatie voor hernieuwbare energie en techniek. Ecorus is een echte scale-up die innovatief en resultaatgericht te werk gaat. De core business is het ontwikkelen van zonne-energieprojecten voor verschillende marktsegmenten in Nederland en België. Ecorus verzorgt het gehele zonne-energietraject vanaf het identificeren van locaties, regelen van subsidieaanvragen, vergunningen en financiering tot aan de realisatie en ingebruikname voor bedrijven, woningcorporaties en particulieren. Partners van grote zonnedakprojecten zijn onder andere ArcelorMittal, Ahold, Nike en Lidl. Ecorus heeft 14 zonneparken gebouwd waaronder een van de eerste zonneparken van Nederland: Solar Park Purmerend, gebouwd in 2016. Via samenwerkingen met verschillende woningcorporaties bereikt Ecorus ook de particuliere gebruiker.

Kwaliteit, oog voor biodiversiteit en het landschap evenals het belang van de stakeholders is voor Ecorus essentieel bij het realiseren van projecten. Ecorus onderscheidt zich vooral door haar technologische expertise en focus op de maatschappelijk impact.

Bij de organisatie werken ambitieuze en hoog opgeleide specialisten die gekenmerkt worden door ondernemerschap, betrokkenheid en betrouwbaarheid. De organisatiecultuur is open, laagdrempelig en stimulerend om optimale resultaten te behalen. Momenteel werken er circa 70 mensen in Amsterdam en Eindhoven.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.