De Buurtboer

De Buurtboer

De Buurtboer

De Buurtboer werd in 2010 opgericht door Caroline van der Lande (hiervoor KLM en Heinz) en Nikki Wiesman (hiervoor Sara Lee en Bacardi). Ze zagen een gat in de markt: bij veel bedrijven tot 200 medewerkers bestond de lunch ofwel uit kleffe boterhammen en ongezonde frituur, ofwel uit tijdrovende lunches buiten de deur. Dat moest beter kunnen! Met De Buurtboer bezorgen ze dagelijks bedrijfslunches waar iedereen blij van wordt: lekker, gezond, seizoensgebonden, kakelvers, biologisch, lokaal geproduceerd, ambachtelijk bereid en afwisselend. Natuurlijk kan dat voor de liefhebbers ook vegetarisch, veganistisch of glutenvrij.

“Dankzij de Buurtboer nemen we niet alleen meer tijd voor onze lunch, maar ook voor ons eten.” – Proud Design

12.000 lunches per maand

De Buurtboer werkt uitsluitend met abonnementen, waardoor precies op maat kan worden ingekocht en waste tot een minimum beperkt blijft. Het samenstellen van de pakketten wordt grotendeels door een algoritme gedaan op basis van voorkeuren en instellingen in het systeem. Zo verzorgt De Buurtboer pakweg 120.000 lunches per maand. Op dit moment bestaat het klantenbestand van De Buurtboer uit zo’n 350 bedrijven in Amsterdam, Almere, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en omstreken. Van Dopper en Greenwheels tot consultancy firms, advocatenkantoren en zelfs een groot havenbedrijf. De gemene deler is dat ‘goed werkgeverschap’ hoog op de strategische agenda staat. Een gezonde lunch draagt immer bij aan de tevredenheid, het welzijn, de prestaties en de retentie van werknemers.

 “Op dit moment zijn we een stabiel bedrijf met de potentie om in drie jaar tijd twee keer zo groot te worden. Om dat samen met de COO waar te maken, willen we een CCO aannemen.” – Caroline van der Lande, Co-Founder van De Buurtboer

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.