BNR

BNR

Over BNR
Ondernemende mensen die audio maken voor ondernemende mensen, dat is de kern van BNR Nieuwsradio. Het team van ruim vijftig redacteuren, eindredacteuren, podcastmakers, commentatoren, verslaggevers, online redacteuren, presentatoren en technici maakt onderdeel uit van de FD Mediagroep. Dag in dag uit zetten zij zich in om hun trouwe schare luisteraars te voorzien van zakelijk nieuws en achtergrondverhalen over het nieuws.

De audiorevolutie
Luisteren heeft de toekomst, zoveel is duidelijk. En de toekomst is digitaal. Met onder meer podcasts, AI, smart radio, Clubhouse en de synergie tussen nieuwe kanalen en FM is BNR niet weg te denken als pionier van het Nederlandse luisterlandschap.

Op dit moment biedt BNR ruim honderd podcast-titels aan, die maandelijks goed zijn voor 1.2 miljoen luisteracties. Het publiek bestaat hoofdzakelijk uit hoog opgeleide, werkende professionals, gemiddeld tussen de 25 en 39 jaar oud en wonend en/of werkend in de stad. Het medium is uitermate interessant voor adverteerders omdat 83% van de podcastluisteraars een positieve indruk van de adverteerder heeft, en 90% van de luisteraars de naam van de adverteerder onthoudt. Adverteerders kunnen bij BNR op dit moment kiezen uit verschillende advertentiemogelijkheden, van het sponsoren van bestaande BNR podcasts met bewezen track-record en vaste fans tot brandstories waarbij de adverteerder zelf de regie heeft.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.