Bever

Bever

Buiten begint bij Bever

Westlander Fred van Olphen richtte in 1977 Bever op in Pijnacker, waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. De gedachte vanaf begin af aan was, mensen aanmoedigen naar buiten te gaan. Want zeg nu eerlijk, niemand is een binnenmens.

«Elke keer dat je heel even buiten bent geweest, voel je je van binnen een beetje beter.» – Commercial Bever 2016

Bever verkoopt allerlei producten voor mensen die er een actief buitenleven op na houden zoals, wandelschoenen, tenten, slaapzakken, klimtouwen en zaklampen. Maar ook spullen voor iets minder extreme buitenmensen zoals bikini’s, hardloopbroeken en yogamatten. De slogan ‘buiten begint bij Bever’ is dus toepasbaar op iedereen. En dat zijn geen loze woorden: Bever organiseert regelmatig trailrun clinics in samenwerking met bijvoorbeeld Salomon en ze faciliteren onder andere Buiten Yoga gegeven door trainers van het merk Röhnisch.

Werken bij Bever

Iedereen bij Bever heeft iets met buiten. Niet allemaal even extreem – sommige werknemers zijn fanatieke triatlonners terwijl andere liever rustig joggen. Toch hangen er van iedereen levensgrote (buiten)foto’s op kantoor, variërend van een foto van het Gardameer tot een adembenemend uitzicht genomen op de top van de Kilimanjaro. Bever zet hun werknemers graag in het zonnetje, zo zijn de mensen in de huidige campagne mensen die daadwerkelijk bij Bever werken.

Private equity

Bever valt onder het Belgische moederbedrijf AS Adventures, dat naast de 40 Bever-winkels in Nederland ook de winkelketens Cotswold Outdoor in het Verenigd Koninkrijk en AS Adventure in België bezit. Bever is het meest succesvol van de drie, in 2015 groeide de omzet met zo’n 10%. De omzet van het hele concern bedraagt 420 miljoen euro (2015). In februari 2015 is AS Adventures overgenomen door private equity partij PAI Partners.

Doe wat je wilt, maar doe het buiten

 

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.