Baker McKenzie

Baker McKenzie

Nationaal of internationaal, het van oorsprong Amerikaanse advocatenkantoor Baker McKenzie werkt dwars door alle grenzen heen. Met 77 kantoren in 47 landen helpt het kantoor cliënten met het oplossen van complexe juridische en fiscale vraagstukken. En met veel succes, want begin 2020 werd Baker McKenzie voor het tiende jaar op een rij uitgeroepen tot ’s werelds beste advocatenkantoor.

 

Het Amsterdamse kantoor van Baker McKenzie start in de jaren zestig met een voor in die tijd vooruitstrevende formule. Als eerste advocatenkantoor in Nederland heeft Baker McKenzie Amsterdam namelijk een volledig geïntegreerde civiele, fiscale én notariële praktijk. Inmiddels werken er in het Nederlandse kantoor zo’n 200 advocaten, notarissen en belastingadviseurs.

 

 

Van private equity tot mergers & acquisitions en van capital markets tot healthcare & life sciences, het werkveld van Baker McKenzie Amsterdam is groot. Evenals het aantal topcliënten van Nederlandse en internationale bodem. Goede relaties vergen onderhoud en voor de perfecte uitwerking daarvan komt de Business Development Advisor in actie.

Suscribirse al boletín de vacantes

Recibe cada semana en tu buzón las últimas vacantes de Top of Minds

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.