Strategieconsultant

Strategieconsultant

 • Strategy
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Ongoing recruitment
 • Minimum of 5 years' experience
 • 1421 views

Kandidaatprofiel

 • Vanaf 5 jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld in strategieconsulting of corporate strategy
 • Conceptueel denker met grote interesse in digital
 • Analytisch sterk
 • Resultaatgedreven
 • Motivator met overtuigingskracht

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Newcraft helpt klanten groeien met acceleration consultancy, digital marketing en data science. Het indrukwekkende portfolio van vaste klanten blijft groeien, en ook het palet aan diensten breidt steeds verder uit. Om in te spelen op de grote vraag naar strategisch advies op het gebied van digital trekt Newcraft een Strategieconsultant aan.

Newcraft

Wie het kantoor van Newcraft in B-Amsterdam binnenloopt voelt de vibe meteen: hier gebeurt ontzettend veel. Grote ambities, creatieve ideeën, een enorme drive om te innoveren en vooral heel veel expertise in digital. Grote vrijheid en verantwoordelijkheid halen hier het beste uit iedereen. Op dit moment werken er 150 mensen, de verwachting is dat dat aantal aan het einde van het jaar is opgelopen tot 180.

Diensten lopen uiteen van het ontwikkelen van proposities tot de praktische implementatie van en ondersteuning bij marketing automation, social advertising, e-commerce via online marktplaatsen, content marketing, SEO, UX, personalisatie, conversie-optimalisatie, analytics en data science. En sinds een jaar ook strategieconsulting. Het streven is om in iedere sector ten minste één van de top-drie spelers als vaste klant te hebben. En met klanten als WNF, Pon, Ahold, KLM en het Rijksmuseum is Newcraft goed op weg.

“Dit is consultancy aan het front van digitale innovatie. Mooie merken, steeds nieuwe uitdagingen en enorme impact.”
Lees het interview met Lynn Hoendervanger en Noor Bavinck

Vacature: Strategieconsultant

De Strategieconsultant helpt klanten hun weg te vinden in het tijdperk van continue digitale disruptie. Vanaf dag één hoort daar klantcontact op MT-niveau bij. Newcraft is in het bezit van partnerships met klanten voor de lange termijn en levert zowel strategie als implementatie. Het is dan ook een rol met grote, zichtbare impact.

Het strategieteam is een jaar geleden opgericht door Noor Bavinck. In haar team werken op dit moment drie consultants die onder meer ervaring meebrengen van Accenture Digital, OC&C en EY-Parthenon. Het type projecten dat zij aanbieden is nog volop in ontwikkeling, en de nieuwe Strategieconsultant heeft de kans om hier een eigen stempel op te drukken. Er is veel ruimte voor interdisciplinaire samenwerking, want projecten worden veelal opgezet en uitgevoerd in samenwerking met andere teams.

Voorbeelden van recente projecten:

 • Digitale groeistrategie voor B2C- en B2B-webshops, inclusief whitespot-analyse en assortimentsoptimalisatie;
 • Digital due dilligence – een overkoepelend adviesrapport voor een online service of website op basis van een 360-graden review door experts vanuit alle Newcraft-teams;
 • Visieontwikkeling als onderdeel van een M&A-traject binnen het digital domein.

Ervaring met digital is geen must voor deze positie, een ontembare interesse in het vakgebied wel. Binnen Newcraft worden er aan de lopende band trainingen gegeven om digital capabilities op te doen, expert in data science te worden of soft skills te ontwikkelen. Indien nodig zijn er ook mogelijkheden tot scholing buiten de deur.

 

Interesse?

Newcraft werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile
Apply for this function

Strategieconsultant

 • Please share your resumé or the URL of your LinkedIn profile
 • Max. file size: 31 MB.
Consultant Business TechnologyIG&H
Volgende vacature
AssociateLOGEX

Subscribe to our job alerts

Receive our latest job opportunities every week