Product Owner HR-Tech

Product Owner HR-Tech

  • HR
  • Technology
  • Deventer
  • Minimum of 5 years' experience
  • 1003 views
This vacancy has been filled. Go to the Staff Capital Groep brandpage

Staff Capital Groep is de game changer van de uitzendbranche. Het bedrijf zit momenteel midden in een transitie van ervaren payroller naar dé strategische HR-techpartner van Nederland.

Over Staff Capital Groep

Het verhaal van Staff Capital Groep begint in 2002, wanneer de huidige CEO Rick Simons onder de naam Payroll Select een van Nederlands eerste payrollbedrijven opricht. Zowel organisch als door middel van overnames groeit deze payroll- en backofficedienstverlener in korte tijd flink door. In 2017 worden de krachten gebundeld en versmelten alle aangekochte bedrijven tot één organisatie met baanbrekende online groeiplannen: Staff Capital Groep.

Anno 2021 zit Staff Capital Groep midden in de transitie om zich van ervaren payroller om te vormen tot dé HR-techspeler. De groep benut de kansen van de snelle technologische ontwikkelingen om het vinden, binden en organiseren van goed personeel zo makkelijk mogelijk te maken. De diensten van Staff Capital Groep zijn daarom ondergebracht in drie labels, ieder gericht op een aparte markt. Zo zorgt Payroll Select voor WAB-payrolling en salarisverwerking, helpt het digitale uitzendbureau Easyworx met complete staffing-oplossingen en biedt de uitzendmarktplaats Easyjobs ruimte voor het plaatsen en vinden van korte klussen. Al deze merken werken vanuit onderliggende platformen, zoals Easystaffer, Flexplein en Easyoffice.

De innovatieve zelfservicepropositie van Staff Capital Groep is razend interessant voor zowel kleine als grote organisaties en maakt van het bedrijf een echte disruptor in de conservatieve uitzendbranche. Dankzij de inzet van platformtechnologie en apps kunnen de ruim 1250 opdrachtgevers en 18.000 flexkrachten in de toekomst namelijk zelf online hun weg naar elkaar vinden. Staff Capital Groep zorgt vervolgens voor de afhandeling aan de achterkant. Deze vernieuwende werkwijze werkt niet alleen efficiënter, maar zorgt ook voor lagere kosten.

Op het gebied van tech heeft Staff Capital Groep inmiddels een enorme voorsprong en met een jaaromzet van tientallen miljoenen en veel creatieve ideeën in petto, wil de groep snel extra stappen zetten. En precies hier komt de Product Owner HR-Tech in beeld.

Vacature: Product Owner HR-Tech

Nu de wereld steeds meer opengaat, worden er langzaam maar zeker steeds vaker kortdurende klussen aangeboden. De Product Owner gaat zich in deze rol richten op de ontwikkeling van nieuwe HR-Tech oplossingen. Zij/hij heeft hiervoor een duidelijke productvisie, op basis waarvan er snel duidelijke keuzes worden gemaakt.

Vanaf het business-idee tot en met de IT delivery en alles daartussenin, de Product Owner HR-Tech ownt het platform end-to-end. En aangezien zij/hij een meester is in Agile-frameworks als Scrum, lukt dit haar/hem met gemak.

Naast ervaring met platformontwikkeling en een natuurlijke drang naar kennis over de nieuwste IT-innovaties, schakelt de Product Owner HR-Tech met veel partijen tegelijk. Naast interne stakeholders als de CEO en IT Manager meenemen in het product en het ownership ervan, heeft zij/hij veelal contact met externe partijen. Staff Capital Groep werkt namelijk met een aantal externe leveranciers voor het ontwikkelen van onder andere de database, API, de app, website en UX.

“Regie is in deze rol het sleutelwoord. De ideale Product Owner HR-Tech houdt tijdens de hele cyclus de touwtjes zelf in handen en heeft een veeleisende houding ten aanzien van het product.” – Rick Simons, CEO

Ook al focust Staff Capital Groep zich op HR-tech, de cultuur van de organisatie in Deventer draait volledig om mensen. Iedere collega wordt gezien als een  belangrijke schakel om de groep verder vooruit te helpen. Staff Capital Groep hanteert een opendeurenbeleid en vindt persoonlijk contact net zo belangrijk als persoonlijke groei. En heeft de Product Owner HR-Tech nieuwe ideeën? Perfect, deze worden namelijk met open armen ontvangen.

 

Interesse?

Staff Capital Groep werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Lidewij Kosters via lidewij.kosters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lidewij Kosters Apply

Subscribe to our job alerts

Receive our latest job opportunities every week

  • So we can send you a personalized newsletter.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: