Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Marketing Manager

Marketing Manager

  • Marketing
  • Leisure
  • Amsterdam
  • Minimum of 5 years' experience
  • 811 views
This vacancy has been filled. Go to the City ID brandpage

Momenteel is City ID succesvol met moderne appartementenhotels BOAT&CO, TWENTY EIGHT en ID Aparthotel in Nederland. De komende jaren breidt het concept, door ambitieuze acquisitieplannen, uit naar andere Europese hoofdsteden. De nieuwe Marketing Manager zet City ID als merk internationaal op de kaart.

Over City ID

City ID is een snelgroeiende hotelketen met een onderscheidend concept. Zij bieden niet zomaar hotelkamers aan, maar compleet ingerichte appartementen mét uitgebreide hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens en bedden om van te dromen. Maar ook toegang tot Food & Beverage, roomservice en wellness- en fitnessruimtes. De hotels hebben een vooruitstrevend design en flirten altijd met de buurt en historie van de locatie in kwestie. De hotels worden steevast beoordeeld met een score rond de 9,5 en slepen jaar in, jaar uit prestigieuze awards in de wacht; bijvoorbeeld rondom design, creativiteit en service.

City ID heeft ambitieuze groeiplannen. De huidige hotels in Nederland zijn BOAT&CO, Hotel TWENTY EIGHT en ID Aparthotel. Het afgelopen jaar is een locatie in Londen geworven. Binnen enkele jaren wil de hotelgroep minstens 15 hotels openen in verschillende hippe Europese steden. 

Werknemers van City ID doen hun werk uiteraard het liefst op de locaties zelf. Zo is het hoofdkantoor gevestigd in een van de hotels. Geen saaie kantoorruimte dus, maar werken tussen locals en hotelgasten in de dynamische lobby van ID Aparthotel. Resultaten van campagnes zijn direct terug te zien op de werkvloer. De cultuur op het hoofdkantoor is ondernemend, open en ambitieus.

Door een serieuze investering zijn grote internationale mogelijkheden ontstaan. Het bedrijf groeide daardoor in korte tijd uit van start-up naar scale-up. Een acquisitieteam is continu bezig met het spotten van aankoopmogelijkheden in grote steden. Zowel om gasten te lokken als om City ID als internationale keten in de markt te zetten, trekt City ID een nieuwe Marketing Manager aan.

Het is een dikke plus om nu in te stappen in de transformatie die we doormaken: van Amsterdamse keten naar een sterk internationaal merk.” – Tamara Oppedijk, Marketing Director

Vacature: Marketing Manager

De huidige transformatie van City ID vraagt om een stevige positionering van het merk. De nieuwe Marketing Manager wordt er enthousiast van om deze groeiende organisatie gaandeweg te professionaliseren.

Rebranding van het merk City ID staat op de planning, waarbij de Marketing Manager een grote rol zal spelen. De naam, identiteit en bekendheid van de hotelgroep worden toekomstbestendig gemaakt.  

De Marketing Manager geeft leiding aan het marketingteam – bestaande uit een Content Manager en een Online Marketeer – en aan de externe bureaus die SEA, social advertising en PR-activiteiten uitvoeren. De Marketing Manager werkt verder nauw samen met commerciële afdelingen (revenue, sales, events, hoteloperaties) om bijvoorbeeld openingscampagnes voor nieuwe hotels te coördineren. Deze persoon rapporteert aan de Marketing Director, Tamara Oppedijk.

De Marketing Manager optimaliseert de customerjourney van hotelgasten, met uitstekende klantervaringen en -beoordelingen voor ogen. Zij/hij versterkt de online positionering van City ID, onder meer met Google Adwords, SEO en social, op basis van de marketingstrategie.

De huidige fase van explosieve groei maakt het interessant om juist nu in te stappen. Het is tegelijkertijd ook een extra uitdaging. Kansen en mogelijkheden in overvloed om de strategische groei te bepalen; maar het is ook hands-on werken om het met z’n allen tot een succes te maken.” – Tamara Oppedijk, Marketing Director

 

Interesse? 

City ID werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Florentine van de Loo via florentine.vandeloo@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Marketing Manager Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: