Interim Project Manager Process Improvement

Interim Project Manager Process Improvement

  • Interim
  • Consumer
  • Utrecht
  • Minimum of 5 years' experience
  • 666 views
This vacancy has been filled. Go to the Bol. vacancies brandpage

Bol.com is dé marktleider op het gebied van retail in België en Nederland. Een Walhalla ook voor adverteerders, die maar al te graag bol.com’s 13 miljoen klanten willen bereiken. Het team dat verantwoordelijk is voor adverteerders, heeft een interim vacature voor een Project Manager Process Improvement die de kar gaat trekken op verschillende verbeterprojecten.   

Over bol.com

Winkelen bij ‘de winkel van ons allemaal’ is eenvoudiger en laagdrempeliger dan ooit. Artikelen – ruim 33 miljoen stuks – zijn op bol.com in een paar klikken besteld en worden niet veel later bezorgd. Van e-books tot tuinsets en van drones tot woonaccessoires: bol.com heeft het allemaal, en nog veel meer. Maar bol.com is meer dan alleen een webwinkel: het is ook een retail-techplatform waarop 47.000 externe verkopers hun producten aanbieden.

In 2020 noteerde bol.com een recordomzet van 4,3 miljard euro – een stijging van maar liefst zeventig procent ten opzichte van het jaar ervoor. Op piekmomenten zoals Black Friday in 2020 verwerkte de webwinkel zevenhonderd orders per minuut. Bol.com groeit razendsnel, maar is nog lang niet uitgegroeid. Uitbreiden is het doel, hoe sneller hoe beter. Hiervoor werken 2400 medewerkers vanuit het hoofdkantoor in Utrecht voortdurend aan het verbeteren van proposities, het aantrekken van nieuw talent en het opschalen van logistiek.

De motor achter de razendsnelle groei is het feit dat bol.com haar klanten door en door kent. Het bedrijf zet alles op alles om iedere bezoeker snel naar het voor hen perfecte artikel te gidsen. Het uiteindelijke doel is om eerder en beter te begrijpen waar klanten precies naar zoeken dan zijzelf. Zo kan bol.com maximaal relevant informeren en een ongeëvenaarde winkelervaring neerzetten.

Adverteerders bereiken klanten via bol.com op het juiste moment: terwijl ze al winkelen. Dit is een buitenkans voor adverteerders, en voor klanten, want relevante advertenties maken winkelen makkelijker en leuker. De afdeling bol.com Retail Media Group (BRMG) faciliteert advertentiepartners en -merken met de meest relevante marketingtools. 

Korte functieschets: Interim Project Manager Process Improvement

Opdracht: Verbeterprojecten (een heleboel!) binnen de bol.com Retail Media Group van start tot finish leiden. Het eerste project: bol.com, klanten en de supplier van banneradvertenties operationeel optimaler met elkaar verbinden.

Domein: Slim inrichten van werkprocessen door relevante learnings te implementeren, om adverteerders succesvol te maken met marketingmethodes. 

Team: Eén van de meest innovatieve digitale marketingprogramma’s van Nederland en België.

KPI’s: Efficiënte, toekomstbestendige processen om klanten optimaal te bedienen. Flexibel en proactief handelen in een snel veranderende setting. 

Grootste uitdaging: Flinke hoeveelheid stakeholders aanhaken en aangehaakt houden.

 

Interesse? 

Bol.com werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Daan Bouman via daan.bouman@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Interim Project Manager Process Improvement Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: