Associate

Associate

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • 862 views
This vacancy has been filled. Go to the Top of Minds brandpage

Top of Minds is een innovatief executivesearchbureau in Amsterdam. De consultants vinden altijd de beste kandidaten voor de mooiste werkgevers. Om hen hierbij te ondersteunen, trekt Top of Minds een enthousiaste Associate aan.

Over Top of Minds

Sinds 2008 begeleidt Top of Minds professionals in uiteenlopende sectoren en rollen naar een volgende stap in hun carrière. Of het nou om een Chief of Staff, Logistiek Manager, Project Manager of een Business Developer gaat, vrijwel alle rollen hebben een link naar de digitale wereld of innovatie. Opdrachtgevers zijn extreem divers, van scale-ups als Catawiki, HelloFresh en Fourthline tot gevestigde bedrijven als bol.com, Adyen, Albert Heijn en VodafoneZiggo.

Kandidaten en opdrachtgevers blijven terugkeren bij Top of Minds. Deze lange-termijnrelaties vormen de basis voor het succes van het bureau. Bij Top of Minds draait recruitment om een eerlijk, doordacht en oprecht advies, en niet om een quick win. Werkgevers zien dat terug in strategisch partnerschap bij het bouwen van sterke teams; kandidaten merken het vooral aan de diepgang in het contact.

Het team van Top of Minds telt zo’n 45 ambitieuze consultants en medewerkers. De cultuur combineert informeel met professioneel en er is een prettige balans tussen werken vanuit huis en het mooie pand in Amsterdam-Zuid. Beltargets doet men niet aan, aan acquisitietargets evenmin. Het is veel prettiger en effectiever om medewerkers de vrijheid en verantwoordelijkheid te geven om het werk te doen zoals zij zelf denken dat het goed is.

Vacature: Associate

De Associate ondersteunt consultants bij verschillende searchopdrachten. Dat begint met een eerste, gedegen selectie van kandidaten. Op basis van duidelijk geformuleerde criteria brengt de Associate op procesmatige wijze de markt in kaart. Ook stelt zij/hij een benaderingsplan op. Met behulp van de kandidaten-database van Top of Minds, LinkedIn en haar/zijn eigen netwerk vindt de Associate geschikte kandidaten en bespreekt deze met de verantwoordelijke consultant.

“Wij geloven in strenghts-based carrières. Je komt veel verder wanneer je focust op waar je goed in bent, dan waar je minder goed in bent. Dat geldt zowel voor kandidaten als collega’s.” – Auke Bijnsdorp, Managing Partner Top of Minds

Van ondersteunende associate naar zelfstandig consultant
De Associate zal ook zelf kandidaten interviewen. In eerste instantie vooral voor de meer toegankelijke rollen, maar op termijn – afhankelijk van de ontwikkeling van de Associate – breiden verantwoordelijkheden zich uit tot het zelfstandig runnen van opdrachten. Vanuit daar is de stap naar zelfstandig consultant een logische. Daarvoor stippelt Top of Minds een ontwikkelingsplan uit, waarbij een consultant een coach en mentor voor de Associate zal zijn.

In een bedrijf waar alleen the perfect fit goed genoeg is, zijn uitstekende communicatieve skills voor elke medewerker onontbeerlijk. Door opdrachtgevers én kandidaten de juiste vragen te stellen, kan de Associate een adequate inschatting van de situatie en een goede match maken. 

Dit is een kans om een spreekwoordelijk kijkje in de keuken te nemen bij allerlei verschillende bedrijven en de ontwikkelingen en transformaties te doorgronden. Een prachtige start voor een veelbelovende carrière.


Interesse?

Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Martine Francken Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: