Therapieland Therapieland

Therapieland

Therapieland is een gamechanger in e-health, gericht op mentaal welzijn. Door de psychologie on demand oplossingen heeft het bedrijf er in Coronatijd veel nieuwe klanten bijgekregen. Met de labels Therapieland en Gezondeboel bedient de organisate diverse markten. Therapieland richt zich op huisartsenzorg, GGZ, ziekenhuiszorg en is daarnaast actief voor klanten in Vlaanderen. Gezondeboel biedt dienstverlening, gericht op het onderwijs, sociaal domein en corporate klanten. In de kern biedt het bedrijf een SaaS platform, waarbinnen verschillende diensten worden aangeboden. Te denken valt aan psychologische programma’s, een portaal voor vragenlijsten, een beeldbelapplicatie en virtual reality.

Therapieland heeft zich ontwikkeld van start up naar scale up. De product en customer journeys zijn scherp in beeld. Voor elke rol in het commerciële proces is duidelijk wie wat te doen heeft. Nu is het zaak om op korte termijn nieuwe business te genereren voor beide labels. Onder andere door de omzetwaarde bij bestaande klanten te verhogen. 

De opdracht voor de Interim Commercieel Directeur is om de gestelde commerciële aanpak in praktijk te brengen en om het team te leiden. Tegelijkertijd wordt binnen de organisatie alle commerciële data nog op orde gebracht. Wat betreft omzetvolumes, conversieratio’s en doorlooptijden is het overzicht in de basis aanwezig. Door de recente enorme groei aan klanten wordt momenteel hard gewerkt aan een goed overzicht voor alle product-marktcombinaties. Tegelijkertijd is een snelle executiekracht onmisbaar voor het commerciële team.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: