Packaly vacatures Packaly vacatures

Packaly vacatures

Waarom werken bij Packaly?
Bij Packaly draait het om impact. De jonge en snelgroeiende organisatie is vastbesloten een verschil te maken en als pionier de weg naar een duurzame bezorgingsindustrie te leiden. Het gedreven team van 20 mensen werkt elke dag aan deze missie, ondersteund door een groep enthousiaste investeerders. Alle vacatures bij Packaly staan in dienst van deze missie.  

Bedrijfscultuur bij Packaly
De strategie van het bedrijf is niet alleen gebouwd op idealisme, maar ook op helder marktinzicht. Klanten van Packaly’s vele retail-partners hebben niet zozeer behoefte aan supersnelle bezorging, maar veel meer aan de mogelijkheid aan te geven wanneer de bezorging hen uitkomt. Op basis van dit gegeven en het uitgangspunt van emissieloze bezorging bouwt het development team van Packaly een platform dat elke dag opnieuw de meest efficiente fietsroutes genereert voor de bezorgers. De combinatie van missie en strategisch ondernemerschap tekent de cultuur van de succesvolle scale-up, die inmiddels in 125 gemeenten bezorgt in Nederland, België en Duitsland.  

Doorgroeien bij Packaly
De lichten staan op groen voor de volgende groeifase van Packaly. De markt reageert uitstekend (zowel retailpartners als logistieke spelers die willen samenwerken); er is voldoende geld beschikbaar vanuit betrokken investeerders; en het team heeft het niveau dat nodig is om het concept op grotere schaal uit te rollen. Kandidaten die op dit moment instappen, de missie van Packaly onderschrijven en het leuk vinden zowel strategisch als operationeel aan de slag te gaan, kunnen bij Packaly alles leren wat ze willen en zichzelf tegelijkertijd ontwikkelen en bewijzen. 

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: