Mepal Mepal

Mepal

Mepal ontwerpt en produceert bewaaroplossingen voor eten en drinken die het leven – thuis en onderweg – makkelijker en zorgelozer maken. Denk bijvoorbeeld aan handige voorraaddozen, onverwoestbare lunchboxen, gegarandeerd lekvrije pop-up drinkflessen en perfect isolerende thermosbekers. Daarmee is Mepal er voor de kleine alledaagse en de grote bijzondere momenten: de allereerste schooldag, een gezellige lunch met collega’s of een fijne vakantie met het gezin.

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf, gevestigd in Lochem, heeft een lange traditie van innovatieve productontwikkeling. Mepal staat dan ook bekend om haar hoge kwaliteit, duurzaamheid, modieuze vormgeving en slimmigheden die zorgen voor een optimale gebruikservaring. Daarnaast biedt het bedrijf via MyMepal de mogelijkheid om de trommels, bakjes, flessen en bekers naar hartenlust te personaliseren met teksten, afbeeldingen en kleuren.

“We maken producten waar mens en planeet blij van worden. Ons assortiment is bijna volledig recyclebaar, niet stuk te krijgen en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. Ook helpen we onze klanten om verspilling tegen te gaan, bijvoorbeeld doordat we wegwerpflesjes en boterhamzakjes overbodig maken.” – Rutger de Korte, CEO

Subscribe to our job alerts

Receive our latest job opportunities every week

  • So we can send you a personalized newsletter.