Infestos Infestos

Infestos

Over NERISA
Infestos is een duurzame investeringsmaatschappij die zich richt op Nederlandse technologiebedrijven waaraan zij via ondernemerschap waarde toevoegen. De investeerder is intensief betrokken bij haar portfoliobedrijven en bouwt op dagelijkse basis mee aan een succesvolle toekomst. De investeringshorizon van Infestos is flexibel en hangt volledig af van de tijd die nodig is om een krachtige en toekomstbestendige onderneming neer te zetten. De investeerder heeft bijvoorbeeld volop bijgedragen aan het succes van het beursgenoteerde Alfen (energietransitie). Huidige participaties van Infestos zijn onder andere NX Filtration (nanofiltratie technologie, beursgenoteerd) en mogelijk Neways (waar momenteel een publiek overnametraject loopt).

Naast haar participaties richt Infestos zich ook op een aantal andere activiteiten. Zo zet het bedrijf zich, samen met oud-schaatscoach Gerard Kemkers, via TalentNED in voor talentontwikkeling in de sport. Ook investeert Infestos in het in ere herstellen van monumentaal vastgoed in de regio Twente – thuisbasis van het bedrijf. Tot slot draagt de investeringsmaatschappij via de Infestos Foundation bij aan innovatieve en duurzame projecten op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg met name in ontwikkelingslanden.

Bij Infestos draait het om hands-on ondernemerschap. De investeerder speelt een actieve rol in het uitbouwen en ontwikkelen van haar portfoliobedrijven. Daarnaast zijn ze de sponsor van ESG Core Investments, Europa’s eerste ESG SPAC met een notering aan Euronext Amsterdam. Daarmee is Infestos toonaangevend in maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: