HeatTransformers HeatTransformers

HeatTransformers

Van het gas
In 2018 startte HeatTransformers haar missie om gasloze verwarming in Nederland mainstream te maken. Het jonge, gedreven team van techneuten, installateurs, adviseurs en verkopers zorgde voor de succesvolle installatie van duizenden warmtepompen. Alle banen bij HeatTransformers staan in het teken van de missie om de energietransitie aan te zwengelen. Duurzame impact: daar worden de collega’s bij HeatTransformers warm van.

Naadloze klantreis
Het installatieproces van de warmtepomp is complex. Of een huis oud of nieuw is, hoe het zit met de isolatie ervan, en of het een tuin heeft of niet: het heeft allemaal impact op de vraag of een warmtepomp mogelijk is en wat voor type pomp dit moet worden. Hierdoor denken veel consumenten dat een warmtepomp voor hen geen optie is, of ze kunnen geen kundige installateur vinden die het project betaalbaar en betrouwbaar kan uitvoeren. HeatTransformers springt in dit gat, als one-stop-shop voor professioneel advies, installatie en after-care monitoring.

Een half miljoen warmtepompen
De toekomst ziet er rooskleurig uit voor HeatTransformers. Het bedrijf is marktleider in Nederland en loopt ver voor op concurrenten, die de complexiteit van de warmtepomp en de bijbehorende klantreis nog niet onder de knie hebben. Op dit moment worden bijna een half miljoen nieuwe cv-ketels per jaar geïnstalleerd, maar regelgeving verplicht het uitfaseren van gasketels vanaf 2026. De interesse voor warmtepompen, die nu al groot is door de breedgedragen wens om de afhankelijkheid van gas te verkleinen, zal daardoor exponentieel stijgen. Ook op Europees terrein verwacht HeatTransformers stappen te zetten. Het bedrijf begint aan een periode van sterke groei, ondersteund door een investeringsmaatschappij.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: