Top of Minds Employer Marketing

Snel de beste kandidaten met een sterk Employer Brand

 

Employer Branding

Onze overtuiging? Goede mensen werf je enkel met een goed verhaal, oftewel “great stories attract great people”. Met deze aanpak hebben we al voor vele opdrachtgevers hun recruitmentactiviteiten naar een volgend niveau gebracht.

 

Storytelling

Wat drijft de doelgroep die u wilt aanspreken? Hoe onderscheidt uw organisatie zich van de concurrentie op de arbeidsmarkt? Elk recruitmentvraagstuk begint met het bepalen van het juiste verhaal. Samen met u bepalen we de beste invalshoek.

Recruitment & marketing experts

De combinatie van recruitment en marketing is een krachtig wapen in de strijd om talent. Wat er gebeurt als je een recruitmentexpert, merkenstrateeg en een online marketeer samen naar een wervingsvraagstuk laat kijken? Totaaloplossingen die de recruitment van uw organisatie effectiever maakt.

Candidate centric approach

Recruitment draait om kwaliteit en niet om kwantiteit. Met een hyper targeted kandidatenbenadering, is je boodschap overtuigender en bouw je aan een sterker employer brand.

onze formule

STORY x CONTENT x ACTIVATIE

In drie stappen naar een aansprekend employer brand

We zetten het DNA van uw organisatie om in een aansprekende propositie
  • Employer Value Propositie

    Dit is de kernboodschap die je wilt overbrengen. Wij helpen met het definiëren en afstemmen van deze boodschap, zodat deze resoneert binnen de hele organisatie.

  • Content Creatie

    Wanneer de boodschap helder is, vertalen we deze naar content die zowel nieuwswaardig als visueel aantrekkelijk is.

  • Brand Activatie

    Een goed verhaal moet verteld worden, zowel binnen als buiten de organisatie. Bijvoorbeeld door slimme online campagnes te voeren of interne activatiecampagnes op te zetten.

Een gevarieerd trackrecord

Top of Minds Employer Branding werkt voor grote namen uit de markt, maar ook voor groeiende spelers die nog naam moeten maken. Wij vertellen u graag meer over deze en andere klantcases.

Esther de Kruijk

Managing Director Employer Marketing Mail Esther de Kruijk +316 13 459 108