Emesa

Emesa

Over Emesa

Een weekendje Roompot? Lekker ontspannen in Thermae 2000? Een avondje meezingen met de toppers? Emesa verkoopt je graag de arrangementen. Emesa is het bedrijf achter VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl, succesvolle websites waar consumenten voor een scherpe prijs een vakantie, een dagje uit of kaarten voor leuke evenementen kunnen kopen. Emesa bereikt elke maand 9 miljoen consumenten uit alle lagen en leeftijdsgroepen van de bevolking, die op zoek zijn naar een leuke deal. De missie: online shoppen leuker, spannender en verrassender maken.

Succesvol

Jaarlijks bezoeken meer dan 110 miljoen mensen de sites van Emesa. Al vijf keer heeft Emesa prijzen gewonnen voor Beste Website van het Jaar in de categorie reizen en vrije tijd. Nog wat cijfers: Vakantieveilingen.nl heeft drie miljoen nieuwsbriefabonnees, bijna een half miljoen Facebook-fans en 30 miljoen pageviews per maand. In 2014 gingen meer dan vier miljoen mensen op vakantie via VakantieVeilingen.nl. En elke dag boeken tussen de 500 en 1000 mensen een uitje op ActievandeDag.nl. Sinds mei 2015 is VakantieVeilingen.nl ook actief in België.

Kansen

De concurrentie in de online reis- en activiteitenwereld is groot. Daarom zijn de 200 werknemers van Emesa elke dag bezig met ondernemen: nieuwe, creatieve oplossingen verzinnen om de rest een stapje voor te blijven. Dat vraagt om slimme, creatieve geesten die de klant vooropstellen en snel tot actie overgaan. Die zich niet laten afschrikken door veranderingen in de markt maar er juist kansen in zien. Kansen om door te groeien en samen met het hele team te blijven winnen.

Vacatures bij Emesa