Emesa

Emesa

Emesa is als toonaangevend e-commercebedrijf marktleider in de Benelux op het gebied van dynamic pricing in de vrijetijds- en reissector. VakantieVeilingen.nl is daarvan de meest bekende, maar ook met ActievandeDag.nl scoort Emesa bijzonder goed. Het veilingsysteem is een van de belangrijkste drijvers achter het grote succes van Emesa’s labels. In 2017 wordt Emesa overgenomen door Talpa Network. Daarmee verzekert Emesa zich niet alleen van enorme financiële slagkracht, maar ook van een ongekend bereik voor haar labels.

Eind 2019 wordt SlaJeSlag.nl gelanceerd. Emesa omschrijft het platform als ‘het broertje van VakantieVeilingen, maar dan voor producten’.  Elke dag worden via SlaJeSlag.nl coole gadgets, handige apparaten en mooie cadeaus geveild. De prijs? Die bepaalt de koper zelf. Door zich expliciet op mannelijke consumenten te richten, onderscheidt SlaJeSlag.nl zich van veel andere sites. Na een succesvolle pilotfase zorgt corona voor een buitengewone groei.

En dat is pas het begin, zeggen ze op het Amsterdamse hoofdkantoor. SlaJeSlag.nl moet hét go-to platform worden voor mannen op zoek naar mooie gadgets en gifts. Het potentieel is enorm. Het platform op strategisch niveau naar the next level brengen en opschalen: een mooie, uitdagende opdracht voor de Business Manager SlaJeSlag.nl.

Lubbe - COO Top of Minds

Meer dan 98% van onze leden blijft lid. Sluit je aan en blijf op de hoogte van gewilde functies.

Lubbe - COO Top of Minds

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Zodat we je een gepersonaliseerde nieuwsbrief kunnen sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.