Edge Technologies

Edge Technologies

Edge Technologies

Wat Edge Technologies betreft is de commerciële vastgoedmarkt toe aan een radicale verandering. Mobiliteit verandert onze manier van leven: gezondheid en welzijn staat op ieders agenda en ‘Internet of Things’ maakt alles in ons leven meetbaar. Tegen 2040 zal meer dan 65% van de wereldbevolking in steden wonen, die nu al 70% van de jaarlijkse energiebehoeften van de wereld voor hun rekening nemen. Dit in combinatie met een arbeidsbevolking die steeds meer verwacht op het gebied van welzijn en inspiratie, maakt dat we drastisch andere gebouwen nodig hebben. The world needs better buildings.

“Edge Technologies is een proactief bedrijf. Als de markt beweegt, lopen wij voorop omdat daar de meeste interessante dingen gebeuren. Wij zijn in staat heel vroeg trends in de markt te signaleren en door onze adaptieve organisatiecultuur kunnen we daar ook gelijk op acteren.” – Coen van Oostrom CEO Edge Technologies

Nieuwe generatie gebouwen

Sinds de oprichting in 1997 groeide Edge Technologies uit tot een wereldwijd bedrijf met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Hamburg, Berlijn en New York. Vandaag de dag transformeert de vastgoedontwikkelaar in een technisch bedrijf met als doel technologie te gebruiken om mensen te verbinden en een gezonde en duurzame omgeving te creëren. In een smart building meten sensoren alle activiteiten.

Denk bijvoorbeeld aan sensoren die medewerkers helpen de ideale werkplek in het gebouw te vinden middels een app op hun telefoon en gebaseerd op hun agenda voor de dag. Hiermee vergroot Edge Technologies de keuzevrijheid en de productiviteit van medewerkers.

 

EDGE TECHNOLOGIES

Sensortechnologie speelt ook een hoofdrol in The Edge in Amsterdam. In ’s werelds meest duurzame gebouw doen sensoren niet alleen iets voor de efficiency, ze zorgen ook voor de perfecte human experience. In dit innovatieve kantoorgebouw regelen gebruikers met een app op hun smartphone het licht en klimaat van hun werkplek en zorgt het heat recovery ventilation system voor een gezond binnenklimaat. Edge Technologies legt  de lat nog hoger voor de nieuwe generatie gebouwen. De ambitie van deze nieuwe organisatie is dat gebruikers gebouwen gezonder verlaten dan wanneer ze binnenkomen. Dit wordt gerealiseerd met een gezond binnenklimaat, voldoende daglicht, design met aandacht voor natuur en beweging en met gezonde voeding. Dit alles wordt ondersteund door de laatste technologie die erop gericht is de dag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.