Greener jobs for a greener planet

Waarom topofminds.eco?

Over Top of Minds

Top of Minds Executive Search is een toonaangevend executive search bureau dat outperformers in contact brengt met de meest aantrekkelijke werkgevers. Onze missie is om bij te dragen aan een betere wereld door de juiste kandidaten in contact te brengen met de juiste werkgevers. Wij merken dat steeds meer topkandidaten steeds kritischer zijn in hun keuze voor een vacature, duurzaamheid is vaak een belangrijk criterium. Daarom bieden we een eco-modus van ons platform aan, waar kandidaten kunnen filteren op vacatures die actief bijdragen aan een groene toekomst.

Hoe werkt de eco-modus?

Het eco-filter is ontworpen om groene vacatures extra exposure te geven onder de juiste kandidaten. Topofminds.eco toont alleen vacatures bij bedrijven die zinvolle en meetbare stappen ondernemen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en ernaar streven een positieve impact te hebben op het milieu. Sommige vacatures classificeren we als groen vanwege de duurzame impact van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als renewable energy, herbebossing, CO2-absorbtie, watermanagement, biodiversiteit, en closed-loop systemen om verspilling tegen te gaan. Simpel gezegd: hoe succesvoller het bedrijf, hoe beter dat is voor de wereld. Andere vacatures zien wij als eco omdat de rol bijdraagt aan een duurzaamheidstransitie.

Win-win-win-scenario

Steeds meer innovatieve spelers in het bedrijfleven zetten zich in voor de strijd stegen de klimaatcrisis. Als vooraanstaand executivesearchbureau helpen wij hen in deze missie door de juiste professionals en executives te werven. Topofminds.eco is daarbij een krachtig instrument, de bedrijven die bijdragen aan een betere wereld hebben extra exposure onder topkandidaten. Voor de topkandidaten is dit ook een voordeel, omdat ze hier alleen de vacatures zien die aansluiten bij hun waarden en een positieve impact hebben op de wereld. En wanneer wij erin slagen de juiste match tussen een klimaatpositieve werkgever en een topkandidaat tot stand te brengen, is de grootste winnaar natuurlijk het klimaat.

Uw groene vacature ook op topofminds.eco?

Wij komen graag in gesprek met werkgevers die een leidende rol spelen in klimaatverbetering. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT