DOCKR DOCKR

DOCKR

Over DOCKR
Grote kans dat de bakfiets waarop de flitsbezorger of de bezorger van het postpakketbedrijf rondrijdt afkomstig is van DOCKR. De start-up verkoopt namelijk abonnementen voor elektrische cargovoertuigen. Ideaal voor bedrijven die (nog) geen eigen bakfietsen of elektrische bestelwagens hebben, en er zeker van willen zijn dat hun pakketten, food boxes of andere producten snel, zorgeloos en vooral milieuvriendelijk door en in de stad vervoerd kunnen worden.

Met een DOCKR-abonnement verzekeren dit soort partijen zichzelf van een vol elektrisch cargovoertuig, een goede verzekering en optimale service. Doordat DOCKR hen het logistieke proces uit handen neemt, kunnen klanten zich op hun core business blijven richten. Vooralsnog biedt DOCKR vooral bakfietsen aan, maar binnenkort komen daar ook andere elektrische voertuigen bij. Alles om een van de belangrijkste missies te realiseren: vervuilende voertuigen voor altijd de binnenstad uit te jagen en een bijdrage te leveren aan een schonere stad.

 

Mobility as a Service-momentum
Het MaaS-concept van DOCKR won afgelopen jaar in rap tempo terrein. Afgelopen jaar betekende bijna een verdubbeling van de vloot. De ambities voor de toekomst zijn hoog. Qua omzet mikt DOCKR op een verdrievoudiging, mede dankzij expansie naar België en Duitsland en de verdere groei in Europese steden. Daartoe zette het bedrijf – mede dankzij investeringen vanuit venture capital – afgelopen jaar succesvol de eerste stappen.

Dit is hét moment om het first-mover advantage van DOCKR optimaal te benutten: de markt is klaar voor verdere integratie van mobility as a service, net als de tijdsgeest. Het is tijd om door te pakken de succesvolle start-up nog succesvoller naar de volgende fase te loodsen. De opdracht: hard verder groeien in Nederland en steviger voet krijgen op de Duitse en de Belgische markt.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.