DGN Groep DGN Groep

DGN Groep

Over DGN Groep

DGN helpt consumenten al twintig jaar met deskundig, betrouwbaar en honderd procent onafhankelijk advies. De drie belangrijkste proposities van de internetonderneming zijn:

  • DeGoedkoopsteNotaris.nl – Deze site vergelijkt notarissen op prijs, plaats en service. Het helpt consumenten de goedkoopste notaris te vinden bij hen in de buurt en direct een offerte aan te vragen.
  • ZorgKiezer.nl – ZorgKiezer is de grootste onafhankelijke zorgvergelijker van Nederland. De site vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs en inhoud. Zo kunnen consumenten eenvoudig de zorgverzekering kiezen die bij hen past en die direct afsluiten tegen de voordeligste voorwaarden.
  • Hypotheek24.nl – Hypotheek24 helpt mensen de beste hypotheek voor hun situatie te vinden en af te sluiten. Het platform biedt persoonlijk en écht onafhankelijk advies, en zorgt dat een hypotheek snel en efficiënt geregeld is. 

 

Frederik van der Veen is recent aangesteld als nieuwe CEO. Zijn doel is om DGN over de hele breedte flink te laten groeien en de organisatie uit te breiden. Het lanceren van nieuwe producten – zoals de Knip-app – passen ook in die ambitie. Via deze app krijgen consumenten nauwkeurig inzicht in hun financiële situatie en ontvangen zij gerichte besparingsadviezen, bijvoorbeeld over energie, woonlasten en kosten voor de auto.

DGN zorgt goed voor haar mensen. De ongeveer 35 medewerkers van het bedrijf werken vanuit een prachtig kantoor aan de Amsterdamse grachten. Ze lunchen samen en organiseren borrels, quizzen en feestjes. DGN laat veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën en biedt haar medewerkers uitgebreide opleidings- en ontwikkelkansen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.