Dealroom

Dealroom

Over Dealroom.co

Dealroom.co werd in 2013 opgericht door voormalig investeringsbankier Yoram Wijngaarde om een bedrijfsinformatiedatabase te creëren die meer gericht is op snelgroeiende, marktverstorende & innovatieve bedrijven, een betere Europese dekking, en een betere gebruikersinterface. De kracht van het bedrijf, gevestigd in Amsterdam, ligt in de kwaliteit van de gegevens die het kan leveren over Europese bedrijven, rekening houdend met de vele verschillende talen en ecosystemen voor startende bedrijven, en het dynamische venture capital-klimaat.

Het product

Dealroom.co biedt vier producten aan, die elk in gelijke mate bijdragen aan de omzet. SaaS is het product dat toegang biedt tot de database, API stelt bedrijven in staat om Dealroom.co direct te koppelen aan hun eigen CRM, custom research levert de klant op maat gemaakte strategische inzichten op, en het voor de overheid op maat gemaakte product is vergelijkbaar met een typische KvK-database, maar dan veel geavanceerder. Alle producten worden aangeboden op basis van een abonnement. Klanten zijn bedrijven, venture capital-fondsen en overheden.

Het netwerk

Dealroom.co wordt ondersteund door een aantal sterke (venture capital) investeerders, die het bedrijf ook ondersteunen door hun netwerk en hun expertise ter beschikking te stellen.

 

Carrièreadvies van Tjerk van der Lande

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.