Wijnvoordeel

Wijnvoordeel

Dé prijsbreker

Wijnvoordeel is dé prijsbreker in het online wijnlandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met kwaliteit. De wijn e-tailer staat bekend als de rebel in de wijnindustrie. Dit biedt de Lead Developer een unieke kans om aan het roer te staan van de development tak en te bouwen aan een disruptief wijnplatform op zijn/haar manier in een multi-functioneel team.

De groei

Wijnvoordeel is een online wijnwinkel die al 20 jaar bestaat en heeft miljoenen flessen aan honderdduizenden wijnliefhebbers bezorgd. Het groeipotentieel in deze markt is groot en in 2019 wil Wijnvoordeel nog meer mensen het online gemak en voordeel aan bieden. Hierbij zijn zij niet bang om als challenger de online wijnmarkt op te schudden.

Over Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is een businessunit van e-Luscious, een online retailer gespecialiseerd in wijn en koffie en marktleider in de Benelux. e-Luscious is onderdeel van investerings-maatschappij Gilde Equity Management (GEM) Benelux. Met verschillende businessunits zoals Wijnvoordeel NL/BE, Wijnbeurs NL/BE, Léon Colaris en Koffievoordeel voorziet e-Luscious haar klanten van hoogwaardige producten en een uitstekende service. Het kantoor van Wijnvoordeel is gevestigd in een pand boven het station van Hilversum, waardoor het makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer en auto.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.