De Wijnbeurs

De Wijnbeurs

Wijnbeurs

Wijnbeurs bezorgt al meer dan 40 jaar de meest bijzondere wijnen direct aan huis. In de e-commerce business staat het bekend als dé fijnproever van het online wijnlandschap. Dit biedt de Content Marketeer een unieke kans om de content en merkbeleving passend te maken voor dit wijnplatform.

Het begin

In 1976 namen drie broers een paar kisten wijn mee uit Bordeaux voor vrienden en familie. Hierna bleef de vraag komen voor hun selectie bijzondere wijnen en meer dan veertig jaar later zijn die paar kisten een online platform geworden en is het ondernemerschap en liefde voor bijzondere wijnen gebleven. In 2019 wil Wijnbeurs nog meer wijnliefhebbers dit laten beleven. Een belangrijk onderdeel hierin is een aangescherpt merkverhaal en relevante content.

 

Marktleider Benelux

Wijnbeurs is een businessunit van e-Luscious, een online retailer gespecialiseerd in wijn en koffie en marktleider in de Benelux. E-Luscious is onderdeel van investerings-maatschappij Gilde Equity Management (GEM) Benelux. Met verschillende businessunits zoals Wijnvoordeel NL/BE, Wijnbeurs NL/BE, Léon Colaris en Koffievoordeel voorziet e-Luscious haar klanten van hoogwaardige producten en een uitstekende service. Het kantoor van Wijnbeurs is gevestigd in een pand boven het station van Hilversum, waardoor het makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer en auto.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.