Webhelp

Webhelp

Business Process Outsourcing

Webhelp is een veelzijdige specialist in customer experiences, thuis in alle kanalen: telefonie, sociale media, chat en webcare. Daarnaast schakelen grote merken Webhelp in voor hun betalingsbeheer. Maar ook voor sales en marketing in B2B en B2C én voor technisch meertalig klantcontact. Vooruitstrevende merken van over de hele wereld behoren tot de opdrachtgevers. Om maar een paar voorbeelden te noemen: Unilever, ING, Nuon, Ziggo en Vodafone.

Webhelp is een jong bedrijf. Opgericht in 2000 door twee ambitieuze Franse ondernemers. De oprichters leiden het bedrijf nog steeds. De enorme groei heeft hun ambitie niet bepaald verminderd. Integendeel: dankzij verschillende overnames beschikt Webhelp over een groot internationaal portfolio. Het bedrijf is in meer dan 28 landen actief, vanuit meer dan 100 customer experiences centres.

Marktleider in Nederland

In Nederland is Webhelp marktleider in customer experiences. Sinds 2014 is ook Xtrasource, specialist in meertalig multichannel klantcontact, onderdeel van Webhelp Nederland. En Webhelp blijft groeien: in april 2017 nam het Telecats over – een voorloper in het gebruik van stem- en spraaktechnologie.

Werken bij Webhelp

Medewerkers van Webhelp geven hun eigen toekomst vorm. De ambitie wordt niet van bovenaf afgedwongen, maar komt vanuit de medewerkers zelf. Wie goed blijft presteren, krijgt op termijn de mogelijkheid om zelf een aandelenpakket te verwerven. Die mogelijkheid draagt bij aan het community-gevoel binnen het bedrijf.

„Webhelp is een van de meest ambitieuze bedrijven die je gaat tegenkomen.“
Thomas Blankvoort, Director of Business Development

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.