VanWonen

VanWonen

VanWonen is een van de grootste onafhankelijke gebieds- en projectontwikkelaars in Noordoost-Nederland. Aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Zwolle – gevestigd in het door Gerrit Rietveld ontworpen kantoorpand ‘Schrale Beton’ – zetten 45 medewerkers zich dagelijks in om ‘woningen en leefomgevingen te creëren waarin iedereen zich thuis voelt’. In drie jaar tijd groeide VanWonen uit tot een gezaghebbende speler in de vastgoedmarkt in Noordoost-Nederland.

De persoonlijke en klantgerichte benadering, de korte lijnen en het gegeven dat beslissingen snel genomen kunnen worden, maakt VanWonen een organisatie waar klanten – gemeenten, beleggers, corporaties en toekomstige bewoners – graag mee in zee gaan. Met als resultaat een goedgevulde, brede portefeuille waar ze in Zwolle gepast trots op zijn.

 

Duurzaamheid en innovatie spelen een belangrijke rol in de projecten die VanWonen ontwikkelt. Zo tekende het bedrijf een duurzaamheidsmanifest, waarin het uiteenzet hoe VanWonen een bijdrage wil leveren aan een duurzame maatschappij. De organisatie streeft ernaar zoveel mogelijk inclusieve woonwijken te ontwikkelen, die zo CO2-neutraal mogelijk zijn.

Op dit moment verkoopt VanWonen zo’n 800 woningen per jaar. Gelet op de ontwikkelingen in de markt en de ondernemende organisatie die VanWonen is, is de ambitie om elk jaar minimaal 1000 woningen of projecten te verkopen. Een haalbare doelstelling, want VanWonen is volop bezig met nieuwe projecten en initiatieven. Om de ambities waar te maken en landelijk meer dekking te realiseren, trekt het bedrijf een nieuwe Ontwikkelingsmanager aan.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.