Van Geloven

Van Geloven

Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is de missie van Van Geloven. En daar slaagt het van oorsprong Brabantse familiebedrijf al meer dan vijftig jaar in. Van Geloven heeft verschillende sterke merken in het assortiment, waarvan Mora de bekendste is. Maar ook Kwekkeboom, De Bourgondiër, Van Dobben, Welten en Van Lieshout zijn onderdeel van Van Geloven. Elke dag zetten zo’n 1500 medewerkers zich verspreid over verschillende locaties in Nederland vol overgave in om de Benelux te voorzien van de lekkerste snacks.

De komende jaren wil Van Geloven flink groeien en hun marktpositie verstevigen. Een aanzienlijk deel van die groei moet uit de retail komen. Vooral het vegetarische schap heeft daarbij een belangrijke focus: vleesvrije snacks worden immers steeds populairder. Van Geloven werkt al jaren samen met de Vegetarische Slager, waar het enkele producten mee introduceerde. Die lijn voortzetten en nieuwe producten lanceren is een van de speerpunten op de agenda. Ook het schapaandeel in de retail moet flink omhoog.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.