Swiss Sense Swiss Sense

Swiss Sense

Swiss Sense is een internationale slaapspecialist van Nederlandse bodem. Klanten kunnen op dit moment in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk terecht bij Swiss Sense voor boxsprings, bedden, matrassen, accessoires, inspiratie en slaapadvies. De ambitieuze groeistrategie is om op korte termijn uit te breiden binnen deze markten én naar andere markten.

Swiss Sense is het familiebedrijf van de familie Diks, die al ruim 100 jaar actief is op het gebied van slaapcomfort. De RvC bestaat uit de drie gebroeders Diks en sinds september 2020 samen met een private-equity-partij met een minderheidsbelang. Het bedrijf wordt aangestuurd door een jonge directie met een moderne kijk op bedrijfsaansturing. Kernwoorden zijn bottom-up, agile, klantgericht, innovatie en ontwikkeling. Ook tekenend voor de organisatie: ze vinden de Employee Net Promoter Score (eNPS) net zo belangrijk als de NPS. 

Op dit moment zijn het internationale hoofdkantoor en de Benelux-organisatie op één locatie in Uden gevestigd, met in totaal ruim 300 medewerkers. Met het oog op de ambitieuze internationale groeiplannen wordt er op dit moment een nieuwe local/global-structuur uitgerold. Het hoofdkantoor zal aansturing geven in de domeinen Brand, Formule, Category Management, Digital Marketing, Product & Insights.

 

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.