Spaarne Gasthuis

Spaarne Gasthuis

Over Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis is met vier vestigingen in Haarlem en Hoofddorp een belangrijke zorgaanbieder in de regio. Daarnaast is het een van de grootste opleidingsziekenhuizen van het land. Het SG biedt zorg van topkwaliteit: Elsevier riep het de afgelopen jaren uit tot een van de beste ziekenhuizen van Nederland. Het SG is een STZ-instelling: een ziekenhuis dat verbonden is aan de Samenwerking Topklinische Ziekenhuizen, waarin patiëntbeleving, onderwijs, en onderzoek centraal staan.

Zorg van topkwaliteit

Gastvrijheid is het uitgangspunt van de zorg bij het Spaarne Gasthuis. Ziekenhuisbezoek is vaak stressvol, dus de professionals van het Spaarne Gasthuis doen er alles aan om de ervaring zo positief mogelijk te houden. Ook partnerschappen met andere regionale zorgaanbieders zijn een belangrijke pijler in de visie van het SG, om zorg op maat te bieden en altijd de juiste professionals bij de patiënten te betrekken.

 

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.