Rubio Impact Ventures

Rubio Impact Ventures

Rubio Impact Ventures is het grootste venture capital fonds van Nederland dat investeert in ambitieuze ondernemingen met zowel een financieel gezond bedrijfsmodel als een positieve, meetbare impact op mens en/of natuur. Denk bijvoorbeeld aan GoodFuels en BlackBearCarbon.

In 2014 werd Rubio Impact Ventures opgericht door Willemijn Verloop (Founder en voormalig CEO van War Child) en Machtelt Groothuis (20 jaar  internationale ervaring bij McKinsey & Co, AlpInvest Partners en 3i plc). Samen bouwden ze een jong en divers team van gedreven professionals op. Rubio Impact Ventures vindt een divers team belangrijk vanuit de overtuiging dat dit leidt tot betere resultaten, en is daarom ook medeoprichter van FundRight.

Rubio Impact Ventures investeert in drie thema’s: Circular Solutions, People Power en Healthy Living. Ze ondersteunen de deelnemingen zowel financieel als op het gebied van strategie- en impactoptimalisatie, organisatieontwikkeling, governance, marketing/sales, HR en legal. Rubio Impact Ventures hielp de afgelopen vijf jaar veertien ondernemingen hun (internationale) groeiplannen te realiseren, en is inmiddels een tweede fonds aan het opzetten.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.