Quaker Chemical BV

Quaker Chemical BV

Over Quaker Chemical BV

Quaker Chemical is de dochteronderneming van het Amerikaanse moederbedrijf Quaker Chemical Corporation, dat in 1918 in Pennsylvania opgericht werd. In de fabrieken van Quaker worden procesvloeistoffen voor de staal- en metaalbewerkingsindustrie gemaakt.

Hoofdkantoor

Vanuit het hoofdkantoor voor EMEA in Uithoorn worden momenteel zo’n 450 medewerkers aangestuurd. Een getal dat door de toekomstige overname ongeveer zal verdrievoudigen. In meer dan twintig landen staan kantoren en fabrieken van Quaker, verspreid over alle continenten. Het bedrijf wordt na de combinatie marktleider in de wereld voor de meeste van haar productgroepen.

NAAR MEER DAN 30 FABRIEKEN WERELDWIJD

Voor de beeldvorming: na de combinatie telt de nieuwe organisatie wereldwijd meer dan dertig fabrieken. Al deze fabrieken vallen onder de directe verantwoordelijkheid van de Vice President Global Operations, EHS & Procurement, Wilbert Platzer. De nieuwe Business Advisor ondersteunt de VP en zijn direct reports met raad, daad en – vooral – data.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.