Pietercil Barends

Pietercil Barends

Pietercil Barends

Pietercil Barends is een marketing- en salesorganisatie voor lokale merken en producten. De dienstverlening is breed: van brand en account management tot klantenservice en IT. De professionals van Pietercil Barends denken zowel op hoog strategisch niveau mee met de merkeigenaren en voelen de praktische onderhandelingen met de retailers. Door een sterk lokaal netwerk, goede relaties met retailers, kennis van de doelgroep en zicht op trends en ontwikkelingen in de markt, helpen ze de opdrachtgevers bij het behalen van hun commerciële doelstellingen.

1947 tot nu 

Pietercil Barends is in 1947 opgericht als zuivelgroothandel. Door strategische fusies en overnames is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale Group met een hoofdkantoor in Ternat in België. Inmiddels is het bedrijf actief in zestien productcategorieën waaronder ontbijt, sweeteners, sauzen, warme & koude dranken, olie & azijn en diepvriesmaaltijden. Door goede relaties en intensief contact met de internationale fabrikanten zal het aantal categorieën steeds verder toenemen.

Producten & categorieën

Pietercil Barends is actief in vier divisies: dranken, maaltijden, non-food en vers. De vers divisie hoort sinds 2006 bij de Group en produceert en verpakt mediterrane producten zoals olijven en tapenades. Deze worden onder het huismerk verkocht bij bekende Nederlandse retailers. Naast private label producten vertegenwoordigt Pietercil Barends bekende merken zoals Lavassa, Dextro Energy en Wilkinson.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.