OCE Bio

OCE Bio

Over OCE Bio

‘Groen’ is booming. OCE Bio speelt daar al sinds 1993 op in door een breed scala aan natuurlijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten te ontwikkelen én te verspreiden. De trend naar natuurlijkheid heeft een enorm groeipotentieel, dat OCE Bio volop wil benutten.

OCE Bio is actief in Nederland, België, Luxemburg en Engeland. Het is een zelfstandig opererende afdeling van Omega Pharma, een internationaal bedrijf voor over-the-counter- en personal care-producten. In 2015 is Omega Pharma overgenomen door de Amerikaanse farmagigant Perrigo.

OCE Bio vormt samen met Cosmediet in Frankrijk ‘The Green Division’ binnen Omega Pharma/Perrigo. Het portfolio bestaat uit natuurlijke voedingssupplementen, gezondheidsproducten en cosmetica. The Green Division is een belangrijke tak binnen Omega Pharma/Perrigo om de trend naar natuurlijkheid te benutten, met merken als Salus, Grünwalder, Fytostar en Vitasil.

 

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.